Αρχική   Εταιρεία   Προϊόντα   Πελάτες   Επικοινωνία  
Επαγωγικές Γεννήτριες


Υδραυλικές Πρέσσες Αζώτου
(Υψηλής ταχύτητας)

Υδραυλικές Πρέσσες Αζώτου   Σε αντίθεση με άλλες υδραυλικές πρέσσες τεχνολογίας αζώτου οι δικές μας έχουν να αναδείξουν τα παρακάτω σημαντικά πλεονεκτήματα:
   Ο σκελετός τους είναι κατασκευασμένος από special υλικά κατάλληλα μηχανουργικά κατεργασμένα χωρίς καθόλου χρήση ηλεκτροσυγκόλλησης.
   Η ταχύτητα κίνησης του εμβόλου είναι πολύ μεγάλη, περισσότερα

Επαγωγικές Γεννήτριες
(Υψίσυχνα)
 
   Είναι κατασκευασμένες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα έχοντας σαν κύριο στόχο τις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την εύκολη αντικατάσταση, επισκευή από οποιονδήποτε!
   Όλα τα μοντέλα γεννητριών είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας transistor IGBT διαθέτοντας ασφαλιστικά κυκλώματα υπερταχείας δράσεως (1μsec χρόνου απόκρισης), προστατεύοντας τα από κάθε πιθανή υπέρβαση που μπορεί να συμβεί.
   Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα όσον αφορά την ισχύ και την συχνότητα λειτουργίας. περισσότερα
Αυτοματισμοί Νέας Γενιάς

   Αυτοματισμοί Νέας Γενιάς

   Είναι κατασκευασμένοι από special υλικά κατάλληλα μηχανουργικά κατεργασμένα χωρίς καθόλου χρήσης ηλεκτροσυγκόλλησης. Όλα τα κινητά μέρη είναι από ειδικό αλουμίνιο υψηλής αντοχής και σκληρότητας σαν τον χάλυβα κατασκευών. Λόγω αυτού του ειδικού κράματος αλουμινίου οι μηχανικές φθορές ελαχιστοποιούνται καθώς τα κινούμενα μέρη είναι πολύ ελαφριά και μπορούν να επιταχυνθούν και να επιβραδυνθούν γρήγορα χωρίς την απαίτηση πολύ μεγάλων δυνάμεων από τους servo κινητήρες.
   Μέσω της TFT οθόνης χειρισμού μπορούμε να παραμετροποιήσουμε, να ελέγξουμε και να κάνουμε όλες τις λειτουργίες της μηχανής. περισσότερα

 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Προϊόντα | Πελάτες | Νέα | Επικοινωνία
Αφοι Κωνσταντέλου Ο.Ε.
Εργοστάσιο Ηλεκτρομηχανολογικών Κατασκευών
Copyright © 2013
Βρείτε μας στο facebook