Αρχική   Εταιρεία   Προϊόντα   Πελάτες   Επικοινωνία  

Εικόνες:

Εικόνες Show
Βίντεο: Τεχνικά Κείμενα: Παρουσιάσεις:
     Γενικές πληροφορίες:
 

   Είναι κατασκευασμένοι από special υλικά κατάλληλα μηχανουργικά κατεργασμένα χωρίς καθόλου χρήσης ηλεκτροσυγκόλλησης. Όλα τα κινητά μέρη είναι από ειδικό αλουμίνιο υψηλής αντοχής και σκληρότητας σαν τον χάλυβα κατασκευών. Λόγω αυτού του ειδικού κράματος αλουμινίου οι μηχανικές φθορές ελαχιστοποιούνται καθώς τα κινούμενα μέρη είναι πολύ ελαφριά και μπορούν να επιταχυνθούν και να επιβραδυνθούν γρήγορα χωρίς την απαίτηση πολύ μεγάλων δυνάμεων από τους servo κινητήρες.
   Όλα τα ηλεκτρονικά - ψηφιακά μέρη επεξεργασίας βρίσκονται στον κεντρικό πίνακα ο οποίος κλείνει αεροστεγώς από τον εξωτερικό χώρο εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη προστασία και καθαριότητα τους.
   Μέσω της TFT οθόνης χειρισμού μπορούμε να παραμετροποιήσουμε, να ελέγξουμε και

 

να κάνουμε όλες τις λειτουργίες της μηχανής. Η δομή και η σχεδίαση του project έχει γίνει έτσι ώστε το περιβάλλον χειρισμού να είναι φιλικό και εύκολο προς τον χρήστη προστατεύοντας τον ακόμα και από αδέξιους χειρισμούς.
   Η λογική λειτουργίας των αυτοματισμών για την εξάλειψη εμπλοκών και αξιόπιστης λειτουργίας είναι η συνεχής επιτήρηση του μηχανικού μέρους από τον κεντρικό υπολογιστή βήμα προς βήμα σε κάθε εντολή. Με τον τρόπο αυτό έχουμε πλήρη «συνεργασία» μεταξύ του ηλεκτρονικού - ψηφιακού και του μηχανικού μέρους της μηχανής.
   Σε περίπτωση που δεν εκτελεστεί κάποια εντολή που δόθηκε από τον κεντρικό υπολογιστή τότε γίνεται διάγνωση και σταματάει με ασφάλεια η λειτουργία της αυτόματης μηχανής ενημερώνοντας μας για την αιτία που προκάλεσε το σφάλμα στην οθόνη χειρισμού, στην σελίδα των σφαλμάτων.
   Χρησιμοποιούνται υλικά τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμους οίκους στον χώρο της ρομποτικής όπως Siemens, Bosch, ABB, Rittal κ.α. Ισχυροί τετραπύρινοι επεξεργαστές εξασφαλίζουν άφθονη επεξεργαστική ισχύ στον κεντρικό βιομηχανικό υπολογιστή ο οποίος μέσω του δικτύου υψηλής ταχύτητας επικοινωνεί με τις περιφερειακές κάρτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Προϊόντα | Πελάτες | Νέα | Επικοινωνία
Αφοι Κωνσταντέλου Ο.Ε.
Εργοστάσιο Ηλεκτρομηχανολογικών Κατασκευών
Copyright © 2013
Βρείτε μας στο facebook