Αρχική   Εταιρεία   Προϊόντα   Πελάτες   Επικοινωνία  

2.5.2013 Νέα Video στην κατηγορία Επαγωγικές Γεννήτριες. περισσότερα

9.4.2013 Νέα Video στην κατηγορία Αυτοματισμοί. περισσότερα

20.4.2013 Νέες Φωτογραφίες στην κατηγορία Υδραυλικές Πρέσσες Αζώτου. περισσότερα

 

   Η εταιρεία με την ονομασία Κωνσταντέλος ξεκινά να δραστηριοποιείται από το 1959 σε κατασκευές υψηλής τεχνολογίας με ιδρυτή τον Κωνσταντέλο Γεώργιο. Σε μία εποχή όπου στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίστοιχη υποδομή ξεκινά τεχνολογικά άλματα και κατακτήσεις στο χώρο της τεχνολογίας, κατασκευάζοντας σε μικρή παραγωγή μηχανήματα στον χώρο των ηλεκτρονικών και στο χώρο των μηχανολογικών μηχανημάτων.
   Το 1960 κατασκευάζεται η πρώτη επαγωγική γεννήτρια (υψίσυχνο) στην Πάτρα ισχύος 15KW με δύο λυχνίες της EIMAC 3CX3000 τριόδους σε τεχνολογία push pull για την επιφανειακή βαφή αξόνων και σε δόντια γραναζιών. Ο όγκος αυτού του μηχανήματος με τη χρήση των υψηλών τάσεων 5000V για τις λυχνίες ξεπερνά τον όγκο ενός δωματίου.
   Τα επόμενα χρόνια ακολουθούν κατασκευές επαγωγικών γεννητριών μεγαλύτερης ισχύος, ραδιοπομπών ΑΜ (ραδιοφωνικός σταθμός Μεσολογγίου), FM, TV, κατασκευές ασυρμάτων  για  το  Στρατό, ράδιο Link  με  μικροκύματα, διαθερμίες, κατασκευή κεραιών

 

εκπομπής, κατασκευές ηλεκτρονικής υποστήριξης για αυτόματους μηχανισμούς και συστήματα. Στο χώρο των μηχανολογικών κατασκευών γίνονται κατασκευές σε μικρή παραγωγή φορητών υδραυλικών κοφτών για οικοδομικά σίδερα, κατασκευές κουρμπαδόρων και ισοκοπτικών, υδραυλικές πρέσσες αζώτου για διαμόρφωση σιδηρών αντικειμένων εν θερμώ.
   Το 1994 οι αδελφοί Κωνσταντέλου έχοντας στην διάθεσή τους αυτό το πολύπλευρο φάσμα εργασιών, γνώσεων και εμπειρίας, μαζί με την βοήθεια και υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών όπου φοίτησαν αναλαμβάνουν την επιχείρηση και την επεκτείνουν. Με διαρκή προσπάθεια και αγώνα εφαρμόζοντας τη θεωρία, όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων εξελίσσουν τα μηχανήματα που τώρα πλέον διαχωρίζονται σε 3 κλάδους: α) επαγωγικές γεννήτριες, β) υδραυλικές πρέσσες αζώτου, γ) αυτοματισμούς. Οι γνώσεις μας πάνω σε αυτούς 3 κλάδους με τη θεωρία και την εμπειρία 50 χρόνων στο χώρο των κατασκευών μας κάνουν ικανούς να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις πάνω σε ανάγκες πελατών για την καλύτερη παραγωγή και ποιότητα.

 
Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Προϊόντα | Πελάτες | Νέα | Επικοινωνία
Αφοι Κωνσταντέλου Ο.Ε.
Εργοστάσιο Ηλεκτρομηχανολογικών Κατασκευών
Copyright © 2013
Βρείτε μας στο facebook